Baltojo vyno marinatas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Baltojo vyno marinatas


INGREDIENTAI:

250 ml sauso baltojo vyno,
1 citrinos sulčių ir
sutarkuotos žievelės,
1 šaukštelio baltųjų pipirų,
1 šaukštelio sukapotų krapų,
1 šaukštelio sukapotų kalendrų.


GAMINIMAS:

Tinka paukštienai, veršienai, jautienai, šernienai ir žuvų filė. Žuvis marinuokite 30 minučių, veršieną 3 valandas, raudoną mėsą - parą ar ilgiau.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668