Raudonojo vyno marinatas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Raudonojo vyno marinatas


INGREDIENTAI:

250 ml sauso raudonojo vyno,
50 ml raudonojo vyno acto,
3-4 šaukštų alyvuogių aliejaus,
2 svogūnų,
1 šaukšto džiovintų rozmarino lapelių (galima naudoti ir šviežius lapelius),
2 laurų lapų,
3 gvazdikėlių,
1 šaukštelio pipirų grūdelių.


GAMINIMAS:

Tinka avienai ir jautienai. Nulupkite ir gana stambiai susmulkinkite svogūną. Į indą sudėkite žoleles, prieskonius ir svogūnus. Užpilkite vyno, vyno acto ir aliejaus. Išmaišykite marinatą ir supilkite ant mėsos. Prieš kepdami, laikykite mėsą marinate nuo 6 valandų iki paros (šaldytuve).

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668