600 g veršiuko kepenėlių,
aliejaus,
druskos,
pipirų,
4 didelių raudonųjų svogūnų,
100 g griežinėliais supjaustytos rūkytos šoninės,
4 obuolių,
1 citrinos sulčių.
GAMINIMAS:
Nuvalytus svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir kartu su smulkintais šoninės griežinėliais suverkite ant iešmelio. Obuolius supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir pagardinkite citrinos sultimis. Pradėkite kepti svogūnų ir šoninės iešmelius, kadangi jie kepa ilgiau nei kepenėlės ir obuoliai.
Kepenėles supjaustykite griežinėliais ir sutepkite aliejumi. Kepenėlių ir obuolių griežinėlius kepkite kepsninėje iš abiejų pusių 3-4 minutes (priklauso nuo storio). Baigę gaminti pagardinkite.