Kepsninėje keptos kepenėlės receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kepsninėje keptos kepenėlės


INGREDIENTAI:

600 g veršiuko kepenėlių,
aliejaus,
druskos,
pipirų,
4 didelių raudonųjų svogūnų,
100 g griežinėliais supjaustytos rūkytos šoninės,
4 obuolių,
1 citrinos sulčių.


GAMINIMAS:

Nuvalytus svogūnus supjaustykite ketvirčiais ir kartu su smulkintais šoninės griežinėliais suverkite ant iešmelio. Obuolius supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir pagardinkite citrinos sultimis. Pradėkite kepti svogūnų ir šoninės iešmelius, kadangi jie kepa ilgiau nei kepenėlės ir obuoliai.

Kepenėles supjaustykite griežinėliais ir sutepkite aliejumi. Kepenėlių ir obuolių griežinėlius kepkite kepsninėje iš abiejų pusių 3-4 minutes (priklauso nuo storio). Baigę gaminti pagardinkite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668