Avienos šonkauliukai kepti kepsninėje receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Avienos šonkauliukai kepti kepsninėje


INGREDIENTAI:

1 kg avienos šonkaulių,
150 g pomidorų padažo,
150 g raudonojo vyno,
2-3 sutrintų česnako skiltelių,
1 šaukštelio "rūkytos" druskos (druska turinti dūmo prieskonį arba galima naudoti ir paprastą rupią druską),
1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Iš pomidorų padažo, vyno, česnakų, pipirų ir "rūkytos" druskos paruoškite prieskonių mišinį. Juo sutepkite šonkaulius ir parą laikykite šaldytuve. Kepkite įkaitintoje kepsninėje. Apšlakstykite prieskoniniu mišiniu.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668