Ant grotelių keptas ungurys receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ant grotelių keptas ungurys


INGREDIENTAI:

1 kg šviežių ungurių.

M a r i n a t u i:
2 citrinų sulčių,
1 šaukštelio Vorčesterio padažo,
100 ml baltojo vyno,
2 šaukštų aliejaus,
1 šaukšto medaus,
druskos,
pipirų.


GAMINIMAS:

Marinato sudedamąsias dalis sumaišykite plaktuvu. Ungurį supjaustykite vienodo dydžio gabaliukais, užpilkite marinatu ir marinuokite 3-4 valandas. Žuvies gabaliukus suverkite ant iešmelių. Kepkite 6-8 minutes, retkarčiais apverskite. Ungurys bus iškepęs, kai lengvai atsiskirs nuo nugarkaulio.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668