Kiaulienos kumpis su imbieru (Kepama ant grotelių) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos kumpis su imbieru (Kepama ant grotelių)


INGREDIENTAI:

1,5-2 kg kiaulienos kumpio,
1,2 stiklinės sojų padažo,
1/2 stiklinės brendžio,
1 stiklinės vandens,
2 skiltelių česnako,
1 šaukštelio tarkuoto imbiero,
1 šaukštelio penkių pipirų mišinio.


GAMINIMAS:

Nepjaustytą kumpį įdėkite į dubenį ir iki pusės užpilkite vandeniu. Sojų padažą, brendį, trintą česnaką, imbierą, pipirus užpilkite stikline vandens, gerai išmaišykite, užpilkite ant mėsos ir uždenkite dangčiu. Laikykite šaldytuve 6 valandas, retkarčiais pavartykite, kad marinatas geriau įsigertų į mėsą.

Kumpį išimkite iš dubens, nusausinkite ir kepkite ant grotelių 3-4 valandas. Žarijos neturi būti kaitrios. Mėsą dažnai vartykite ir laistykite marinatu. Kai mėsa suminkštės, supjaustykite ją plonais griežinėliais ir užpilkite likusiu pavirintu marinatu

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668