1,5-2 kg kiaulienos kumpio,
1,2 stiklinės sojų padažo,
1/2 stiklinės brendžio,
1 stiklinės vandens,
2 skiltelių česnako,
1 šaukštelio tarkuoto imbiero,
1 šaukštelio penkių pipirų mišinio.
GAMINIMAS:
Nepjaustytą kumpį įdėkite į dubenį ir iki pusės užpilkite vandeniu. Sojų padažą, brendį, trintą česnaką, imbierą, pipirus užpilkite stikline vandens, gerai išmaišykite, užpilkite ant mėsos ir uždenkite dangčiu. Laikykite šaldytuve 6 valandas, retkarčiais pavartykite, kad marinatas geriau įsigertų į mėsą.
Kumpį išimkite iš dubens, nusausinkite ir kepkite ant grotelių 3-4 valandas. Žarijos neturi būti kaitrios. Mėsą dažnai vartykite ir laistykite marinatu. Kai mėsa suminkštės, supjaustykite ją plonais griežinėliais ir užpilkite likusiu pavirintu marinatu