Kiaulienos išpjova su konjaku receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Kiaulienos išpjova su konjaku


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

2 kg kiaulienos išpjovos,
1/2 stiklinės Dižono garstyčių,
6 skiltelių česnako,
1 šaukšto konjako,
1 šaukštelio maltų juodųjų pipirų,
česnakinės druskos,
2 šaukštų citrinos sulčių.

GAMINIMAS:

Į emaliuotą puodą įpilkite 2 l vandens. Sudėkite garstyčias, trintą česnaką, supilkite citrinų sultis, konjaką, suberkite česnakinę druską. Viską gerai sumaišykite . Į marinatą sudėkite porcijomis supjaustytą kiaulienos išpjovą ir palikite 2 valandoms.

Mėsą dėkite ant grotelių ir kepkite apie 30 minučių. Kepdami mėsą dažnai laistykite marinatu ir vartykite. Snglys turi būti kaitrios.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668