1 šaukštas alyvuogių aliejaus,
12 tigrinių krevečių,
1 aitrioji paprika,
3 skiltelės česnako,
1/2 citrinos,
300 g gražgarsčių,
1 raudonasis svogūnas,
15 vyšninių pomidorų.
P a d a ž u i:
1 šaukštas skysto medaus,
1 šaukštelis aštrių garstyčių,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
1 šaukštas citrinų sulčių,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Keptuvėje įkaitinkite šaukštą alyvuogių aliejaus, sudėkite krevetes, smulkintus aitriąją papriką, česnakus ir maišant kepinkite kelias minutes. Įspauskite pusės citrinos sulčių, išmaišykite ir dar pakepinkite.
Lėkštėje išdėliokite gražgarstes, griežinėliais pjaustytą svogūną, smulkintus vyšninius pomidorus. Padažui skirtus produktus sumaišykite ir apšlakstykite salotas. Ant viršaus sudėkite apkeptas krevetes.