2 stiklinės miltų,
pakelis margarino,
2 šaukštai grietinės,
5 kietai virtų kiaušinių tryniūai,
1/2 šaukštelio sodos.
G l a j u i:
2 stiklinės cukraus,
2 šaukšteliai kakavos,
100 g sviesto,
4-5 šaukštai pieno,
smulkintų riešutų arba tarkuotų vaflių.
GAMINIMAS:
Pasiruoškite du dubenis. Į vieną nusijokite miltus, rupia tarka įtarkuokitemargariną ir išminkykite. Į kitą pilkite grietinę, sodą, sutarkuokite trynius. Abiejų dubenų tešlą sumaišykite ir lipdykite iš jos rutuliukus. Dėkite juos į skardą ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 10-15 minučių.
Paruoškite glajų. Mažame puodelyje užvirinkite pieną su cukrumi, kakava ir sviestu. Į pradedančią tirštėti masę dėkite iškeptus kaštonėlius. Juos greitai ištraukite, pavoliokite vaflių trupiniuose arba smulkintuose riešutuose.