Pyragas su dešrelėmis receptas 
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragas su dešrelėmis


Recepto įvertinimas:N/A


INGREDIENTAI:

1 stiklinė pieno,
30 g mielių,
1 žiupsnelis cukraus,
50 g sviesto,
1 žiupsnelis druskos,
maždaug 2 stiklinės miltų,
5 dešrelės,
1 kiaušinis pyragui aptepti,
1 saujelė kaparėlių,
keli vyšniniai pomidorai.

GAMINIMAS:

Pusę stiklinės šilto pieno sumaišykite su sutrumpintomis mielėmis ir žiupsneliu cukraus. Uždenkite ir palikite 15-20 minučių kilti. Į pakilusias mieles supilkite ištiepintą sviestą, pašildytą likusį pieną, įberkite druskos ir maišant suberkite miltus.

Jų dėkite tiek, kad tešlą būtų galima minkyti rankomis. Išminkytą tešlą įdėkite į dubenį, užklokite rankšluoščiu ir palikite 20-30 minučių šiltoje vietoje kilti. Tešlą padalykite į dvi dalis ir iškočiokite kepimo formos dydžio stačiakampį.

Formą ištieskite kepimo popieriumi ir įklokite pusę tešlos. Ant jos sudėkite dešreles. Ant dešrelių uždėkite antrą tešlos stačiakampį. Leiskite tešlai formoje dar pakilti, tada aptepkite plaktu kiaušiniu. Kepkite 160 laipsnių orkaitėje apie 15 minučių.

Pyragą ištraukite iš orkaitės ir ant viršaus sudėkite kaparėlius, vyšninių pomidorų puseles. Kepkite dar 15-20 minučių, kol gražiai parus.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668