1 svogūnas,
2 skiltelės česnako,
1 šaukštas aliejaus,
200 g vištienos filė,
500 ml pomidorų sulčių (arba savo sultyse konservuotų pomidorų),
1 l vištienos arba daržovių sultinio,
1/2 raudonos saldžiosios paprikos,
1 nedidelė cukinija,
1 indelis konservuotų raudonųjų pupelių,
1/2 nedidelio indelio konservuotų kukurūzų,
druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Svogūną ir česnako skilteles susmulkinkite ir apkepinkite puode įkaitintame aliejuje. Sudėkite mažais gabalėliais supjaustytą vištienos filė ir pakepinkite. Supilkite pomidorų sultis, sultinį ir užvirinkite. Sudėkite nedideliais gabalėliais supjaustytas papriką ir cukiniją, nusunktas pupeles, kukurūzus.
Išmaišykite ir virkite apie 5 minutes. Pabarstykite druska, pipirais. Šią sriubą galima patiekti ir trintą. Viską reikia daryti taip pat, tik nedėkite vištienos filė, kai išvirs sutrinkite. Vėl užkelkite ant viryklės, įmeskite keptos vištienos gabalėlių ir kelias minutes pakaitinkite.