Ryžių apkepas (foto) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Ryžių apkepas (foto)


INGREDIENTAI:

2 stiklinės ryžių,
4 stiklinės vandens,
375 g maltos mėsos,
3-4 šaukštai pomidorų tyrės,
50g margarino,
2 svogūnai,
2 obuoliai,
2 valgomieji šaukštai tarkuoto sūrio,
druskos.


GAMINIMAS:

Ryžius išvirti. Pusę margarino išlydyti ir patroškinti jame smulkiai supjaustytus svogūnus. Dėti mėsą, pasūdyti ir maišant apkepinti. Įmaišyti pomidorų tyrę, nukelti nuo ugnies, suberti reta tarka sutarkuotus obuolius. Į riebalais pateptą keptuvę dėti pusę ryžių, ant jų mėsą ir likusius ryžius, užberti tarkuoto sūrio, apdėti margarinu arba sviestu. Kepti orkaitėje.

Pastabos: lankytoja Neringa rekomenduoja į ryžius įmaišyti kiaušinį, kad šie nesubyrėtų ir apkepas neprarastų formos. Taip pat siūlo dėti daugiau sūrio ir tolygiai išdėlioti margariną, kad viršutinis patiekalo sluoksnis nesudžiūtų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668