Lavašas,
250 g vištienos filė,
svogūnas,
raudona saldžioji paprika,
2 pomidorai,
skardinė konservuotų pupelių,
100 g pievagrybių,
pakuotė meksikietiškų "Tex-mex" prieskonių,
2 šaukštai grietinės,
pusė "Ledkalnio" salotos,
pagal skonį druskos ir
pipirų.
GAMINIMAS:
Vištieną supjaustykite juostelėmis, pasūdykite, pagardinkite pipirais ir pakepinkite svieste. Tada į keptuvę suverskite svogūnus, papriką, pievagrybius, nuvarvintas pupeles ir pjaustytus pomidorus. Į troškinį sukrėskite grietinę, viską pasūdykite, pagardinkite pipirais, suberkite meksikietiškus prieskonius.
Troškinkite ant silpnos ugnies apie 15 minučių. Lavašą pašildykite ant grotelių, tada klokite į didelę lėkštę, ant viršaus tepkite įdaro, berkite smulkintų salotų. Susuktą lavašą supjaustykite ir tiekite dar šiltą, apibarščius svogūnų laiškais.