Žalioji užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žalioji užkandėlė


INGREDIENTAI:

Baklažanas,
vidutinio dydžio cukinija,
po 100 g savojos kopūstų ir
šviežių špinatų,
žaliųjų spagečių,
po 100 g mocarelos ir
tarkuoto "Džiugo",
3 šaukštai "Pesto" padažo su bazilikais,
šaukštas aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
žiupsnelis cukraus,
pagal skonį aliejaus,
pusės citrinos sulčių,
žiupsnelis cukraus,
pagal skonį druskos,
pipirų,
kapotų žalumynų,
saujelė sultenių.


GAMINIMAS:

Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, ir padėkite šiltai. Kopūstą ir špinatus stambiai suplėšykite, klokite į kepimo skardą. Baklažaną ir cukiniją supjaustykite griežinėliais, išdėliokite ant kopūstų ir špinatų lapų, užpilkite padažo, sumaišyto iš "Pesto", aliejaus, citrinos sulčių ir cukraus, įberkite smulkintų česnakų.

Ant baklažano ir cukinijos griežinėlių išdėliokite mocarelą ir viską maždaug 15-20 min. pašaukite į orkaitę. Išėmusi iš orkaitės, pirmiausia į lėkštes krėskite troškintų kopūstų ir špinatų, tada išdėliokite cukinijos ir baklažano skritulėlių, galiausiai susukite makaronų bokštelį ir apliekite karštu padažu. Salotas tiekite karštas, apibarstykite tarkuotu sūriu ir uždėkite salotinių sultenių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668