200 g jautienos filė,
100 ml "Thai-Choice" salotų padažo "Som Tum",
40 g kapoto svogūnų,
1 supjaustyto pomidoro,
2 arbatinių šaukštelių kapotos kalendros,
2 arbatinių šaukštelių žaliosios citrinos sulčių,
1 arbatinio šaukštelio "Thai-Choice" žuvies padažo,
pagal skonį aitriosios paprikos miltelių,
mėtos papuošimui.
GAMINIMAS:
Apkepkite filė gabaliuką keptuvėje, tuomet nukelkite nuo ugnies ir leiskite 10-15 minučių pastovėti. Atvėsusią mėsą supjaustykite ir sudėkite į salotų dubenį. Užpilkite ant mėsos padažus ir žaliosios citrinos sultis, sudėkite kalendrą, smulkintą pomidorą bei svogūną ir išmaišykite. Papuoškite mėtos lapeliu ir pabarstykite aitriosios paprikos milteliais.