Aštrus obuolių čatnis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aštrus obuolių čatnis


INGREDIENTAI:

2 vidutinių saldžiarūgščių obuolių,
1 vidutinio svogūno,
2 skiltelės česnako,
saujos razinų,
1 šaukštelio rudojo cukraus,
1 šaukštelio acto,
po žiupsnelį maltų prieskonių,
cinamono,
aitriųjų paprikų,
kurkumos,
garstyčių,
druskos.


GAMINIMAS:

Dideliame puode sumaišykite cukrų ir actą, leiskite mišiniui užvirti. Kubeliais supjaustykite nuluptus obuolius, susmulkinkite česnakus ir svogūną. Sudėkite visus ingredientus į cukraus bei acto mišinį ir vėl užvirkite.

Nuimkite nuo puodo dangtį ir virkite, kol sutirštės, 45-60 min. (nepamirškite pamaišyti). Išvirtą padažą atvėsinkite ir sudėkite į užsukamą stiklinį indą. Čatnį patiekite su kepta ant laužo mėsa ar dešrelėmis, ryžių patiekalais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668