Aliejaus ir raudonojo vyno marinatas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Aliejaus ir raudonojo vyno marinatas


INGREDIENTAI:

250 ml alyvuogių aliejaus,
250 ml raudonojo vyno,
6-7 susmulkintos skiltelės česnako,
8-10 žirneliai juodųjų pipirų,
2 šviežių rozmarinų stiebų.


GAMINIMAS:

Į dubenį sudėkite česnaką, pipirus ir rozmarinus, užpilkite vynu ir aliejumi. Gerai išmaišykite ir užpilkite ant supjaustytos mėsos. Uždenkite ir marinuokite šaldytuve iki 8 valandų.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668