200 g varškės,
50 g miltų,
30 g cukraus,
4 kiaušiniai,
truputis vanilinio cukraus,
druskos,
200 g džiūvėsėlių,
aliejaus,
cukraus pudros,
Į d a r u i:
50 g uogienės,
20 g razinų.
GAMINIMAS:
Varškę pertrinkite ir sumaišykite su cukrumi, 1 kiaušiniu bei miltais. Įberkite truputį vanilinio cukraus ir druskos. Viską išmaišykite. Įdarui uogienę pavirkite su išmirkytomis razinomis ir atvėsinkite. Tš varškės masės padarykite apskritus blynelius.
Į blynelių vidų dėkite įdaro ir formuokite ovalius varškėčius. Tada juos apvoliokite kiaušinių plakinyje ir džiūvėsėliuose. Kepkite įkaitusiame aliejuje. Prieš patiekdami varškėčius pabarstykite cukraus pudra. Valgykite su grietine.