Mielinis vyniotinis su aguonomis receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Mielinis vyniotinis su aguonomis


INGREDIENTAI:

500 g miltų,
50 g medaus,
100 g cukraus,
15 g grietinės,
200 g aguonų,
1 trynys,
200 g pieno,
4 g mielių.


GAMINIMAS:

Užminkyti tešlą iš 500 g miltų, 100 g pieno ir 4 g mielių. Paruošti įdarą: nuplauti stiklinę aguonų, apipilti verdančiu vandeniu. Išversti ant rėčio, perdėti ant lapo, padžiovinti orkaitėje, piestelėje sugrūsti su 1/2 stiklinės cukraus, įdėti 50 g medaus, 1 šaukštą grietinės, 1 trynį, sumaišyti.

Tešlą išversti ant miltais apibertos lentos, iškočioti iki piršto storumo, ant viršaus uždėti aguonų įdaro, suvynioti, perdėti ant lapo, 1/2 val. leisti pakilti, patepti kiaušiniu, subadyti šakute ir 1 val. kepti orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668