Žalios žalios salotos receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Žalios žalios salotos


INGREDIENTAI:

200 g tradicinių lietuviškų salotų,
4 agurkai,
4 šaukštai tarkuoto parmezano,
2 šaukštai sezamų sėklų,
šlakelis alyvuogių aliejaus.


GAMINIMAS:

Nuplautas ir suplėšytas salotas sudėkite į didelį dubenį. Sumeskite pjaustytus agurkus ir tarkuotą parmezaną (salotas galima pagardinti ir kelių rūšių smulkintais sūriais).Apibarstykite sezamų sėklomis, pašlakstykite aliejumi. Šių salotų esmė-spalva. Joms imamos tik žalios daržovės.Vienos spalvos žalumynus žmogaus organizmas geriau pasisavina.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668