Pievagrybių bei šoninės užkandėlė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių bei šoninės užkandėlė


INGREDIENTAI:

8 vidutinio dydžio pievagrybiai,
50 g mėlynojo sūrio,
8 griežinėliai vytinto kumpio
arba rūkytos šoninės.


GAMINIMAS:

Pievagrybius nuvalykite ir išpjaukite kotelius. Į kiekvieno vidų įdėkite po krislelį mėlynojo sūrio. Kiekvieną grybą apjuoskite plona vytinto kumpio ar šoninės juostele, persmeikite mediniu smeigtuku.

Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 10 minučių. Skrebučius ir grybus galima kepti ir kartu, toje pačioje skardoje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668