Biskvitinis braškių tortas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Biskvitinis braškių tortas


INGREDIENTAI:

T e š l a i:
6 kiaušiniai,
150 g cukraus,
pakelis vanilinio cukraus,
180 g miltų,
šaukštelis kepimo miltelių.

P e r t e p i m u i:
2 stiklinės braškių,
200 g baltojo šokolado,
300 g rikotos,
200 g varškės kremo,
pagal skonį vanilinio cukraus,
citrinų sulčių,
saujelė skrudintų migdolų drožlių (tortui papuošti).


GAMINIMAS:

Kiaušinių baltymus atskirkite nuo trynių. Trynius gerai išsukite su cukrumi ir vaniliniu cukrumi, baltymus išplakite iki standžių putų. Miltus persijokite ir kartu su kepimo milteliais įmaišykite į trynių ir cukraus masę. Galiausiai labai atsargiai įmaišykite baltymus.

Krėskite tešlą į riebalais pateptą kepimo skardą ir pašaukite į įkaitintą orkaitę. Kepkite penkiolika minučių, tada biskvitą išimkite iš orkaitės ir apverskite ant cukrumi apibarstyto rankšluoščio. Paruoškite kremą pertepti: baltąjį šokoladą ištirpinkite vonelėje virš garų.

Braškes nuplaukite, kotelius nuskabykite, uogas nusausinkite ir supjaustykite. Giliame dubenyje gerai išsukite grietinėlės sūrį ir varškės kremą, tada atsargiai įmaišykite smulkintas braškes ir tirpintą šokoladą. Kremą pagardinkite vanile ir citrinų sultimis.

Biskvitą perpjaukite per pusę, sutepkite kremu, apibarstykite skrudintais migdolais ir per naktį palaikykite šaldytuve. Tiekite su trintomis braškėmis.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668