Itališkai keptas viščiukas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Itališkai keptas viščiukas


INGREDIENTAI:

Vidutinio svorio viščiukas,
apelsinas,
3 šakelės rozmarino,
800 g bulvių,
3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
pusė šaukštelio malto cinamono,
šaukštelis maltos paprikos,
druskos,
maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Viščiuką nuplaukite, nusausinkite ir padalinkite nedideliais gabalais. Apelsiną nuplikykite karštu vandeniu, nusausinkite, perpjaukite pusiau ir puseles supjaustykite plonais griežinėliais. Rozmarino šakeles nuplaukite, nudžiovinkite ir šiek tiek pasmulkinkite.

Bulves nuskuskite, nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite 2-3 mm storio griežinėliais. Viską sudėkite į didesnį indą ir apliekite alyvuogių aliejumi, sumaišytu su cinamonu, druska, paprikos milteliais, maltais pipirais, ir viską gerai išmaišykite.

Viščiuką su kitais ingredientais išdėliokite ugniai atspariame inde su aukštesniais kraštais ir, nuolat pavartant, kepkite 45 min. 200 laipsnių orkaitėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668