Pievagrybių ir špinatų sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pievagrybių ir špinatų sriuba


INGREDIENTAI:

125 ml pieno,
125 ml sultinio,
200 g šviežių pievagrybių,
150 g šaldytų špinatų,
baltoji poro dalis,
česnako skiltelė,
šaukštas miltų,
maltų juodųjų pipirų,
druskos.

G a r d i n t i:
4 šaukštai grietinėlės,
kiaušinio trynys.


GAMINIMAS:

Česnako skiltelę nulupkite. Ją, porą ir pievagrybius nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Špinatus atšildykite mikrobangų krosnelėje. Giliame inde sumaišykite pievagrybių, porų ir česnakų gabalėlius su špinatais. Indą uždenkite, dėkite į mikrobangų krosnelę ir, pasirinkus stipriausią galingumą, kaitinkite 6-8 minutes.

Tada berkite miltus ir maišykite, kol masė bus vienalytė. Pieną sumaišykite su sultiniu, juodais pipirais ir druska. Mišinį taip pat pilkite ant pievagrybių su daržovėmis. Uždenkite ir kaitinkite dar 3-4 minutes, kol sriuba užvirs. Tuo metu išplakite grietinėlę su tryniu. Plakiniu gardinkite sriubą ir patiekite.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668