4 bulvės,
morka,
1-2 pomidorai,
svogūnas arba sauja svogūnų laiškų,
500 g cukinijų,
1/2 paprikos,
2-3 vištienos sultinio kubeliai,
miežinių kruopų,
laurų lapelis,
maltų pipirų,
3-4 šakelės petražolių,
1/2 indelio konservuotų pupelių.
GAMINIMAS:
Į puodą su vandeniu dėkite susmulkintas bulves, tarkuotą morką, supjaustytus pomidorus, svogūną, papriką, saują cukinijų, sultinio kubelius. Pavirkite, tada suberkite miežines kruopas, įdėkite laurų lapelį, berkite pipirus ir petražoles.
Baigdami virti supilkite konservuotas pupeles, petražolių šakeles išimkite (kas mėgsta, gali petražoles sukapoti ir suberti į sriubą baigiant virti).Jei trūksta aštrumo, dar gardinkite prieskoniais.