po vieną raudoną,
geltoną,
žalią papriką,
2 nedidelės cukinijos,
ryšulėlis šviežių šparagų,
nedidelis baltas pelėsinis sūris,
6 vyšniniai pomidoriukai,
ryšulėlis šviežių žalumynų,
apie 150 g virtų penne makaronų,
šaukštas aliejaus,
4 skiltelės česnako,
šaukštas sojų padažo.
P a d a ž u i:
po šaukštą grūdėtųjų garstyčių,
medaus,
citrinų sulčių,
balzaminio padažo,
3 šaukštai egzotiško mangų ir aitriosios paprikos padažo,
šaukštas "Persilado" prieskonių.
GAMINIMAS:
Šparagus nuplaukite, galus nuskuskite ir nupjaukite, tada suriškite ir įstatykite į verdantį vandenį taip, kad viršūnėlės kyšotų garuose, bet liktų neapsemtos. Virkite apie 8 min., tada išgriebkite. Paprikas perpjaukite per pusę, išvalykite, supjaustykite juostelėmis ir kartu su juostelėmis pjaustyta cukinija, sveikais pomidorais ir prieskoniniais žalumynais pakepinkite karštuose riebaluose su česnaku ir sojų padažu.
Iš garstyčių, česnako, medaus, citrinų sulčių, mangų, balzaminio padažo ir prieskonių sumaišykite užpilą ir juo apliekite karštas paprikas. Tada suverskite virtus makaronus, šparagus, nedideliais gabalėliais pjaustytą sūrį ir dar 5 min. pakepinkite. Apibarstykite žalumynais. Salotas tiekite karštas, su baltos duonos skrebučiu.