Gaspačio sriuba receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Gaspačio sriuba


INGREDIENTAI:

4 gerai prinokę pomidorai,
raudona saldžioji paprika,
3 trumpavaisiai agurkai,
2 svogūnai,
3 skiltelės česnako,
pagal skonį druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų,
ryšulėlis šviežių petražolių,
po 2 šaukštus alyvuogių aliejaus,
baltojo vyno acto.


GAMINIMAS:

Pomidorų galus įpjaukite, tada nuplikykite juos verdančiu vandeniu, nulupkite odelę ir susmulkinkite. Agurkus nulupkite, susmulkinkite, pagal skonį pasūdykite ir palikite apie 10 min. pastovėti. Česnakus nulupkite, susmulkinkite ir sumeskite į plastikinį dubenį.

Ten pat suberkite smulkintas petražoles, pomidorus, nusunkus išsiskyrusias sultis, suberkite agurkus ir viską išplakite elektriniu plakikliu iki vientisos masės.Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite šviežiai maltais juodaisiais pipirais. Nuolat maišant į masę pamažu supilkite alyvuogių aliejų, baltojo vyno actą.

Tada sriubą bent dviem valandoms pastatykite į šaldytuvą. Papriką susmulkinkite, išdalykite į tris stiklines taures. Įmeskite po kelis ledo kubelius ir ant viršaus užpilkite sriubą. Galite tiekti su duonos ar sūrio skrebučiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668