Pyragėliai su obuoliais receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pyragėliai su obuoliais


INGREDIENTAI:

12 pyragėlių:

300 g kapotos tešlos,
400 g rūgščių obuolių,
100 ml obuolių vyno,
4 šaukštai cukraus,
1 šaukštelis vanilinio cukraus,
3/4 šaukštelių cinamono,
2 gvazdikėliai,
1 baltymas,
1 šaukštai kalvadoso,
truputį miltų,
migdolų drožlės.


GAMINIMAS:

Tešlą atšildyti kambario temperatūroje, iškočioti ir iš jos išpjauti 12 kvadratinių lopinėlių. Obuolius nulupti ir minkštimą supjaustyti kubeliais, sumaišyti su vynu, cinamonu, 3 šaukštais cukraus ir vaniliniu cukrumi bei gvazdikėliais. Masę troškinti uždengtą apie 10 min. Nuimti dangtelį ir kambario temperatūroje leisti atšalti, išimti gvazdikėlius. Įkaitinti orkaitę iki 220 laipsnių. Ant kiekvieno lopinėlio dėti po porciją obuolių masės ir užlankstyti kraštus. Kepimo formą perskalauti šaltu vandeniu, sudėti ant jos pyragėlius, viršų subadyti šakute. Baltymą suplakti su kalvadosu, sumaišyti su likusiu cukrumi ir migdolų drožlėmis ir šia mase patepti pyragėlius. Kepti 15-20 min., kol gražiai pageltonuos.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668