Tešlai:
3 stiklinės miltų,
1 kiaušinis,
nepilna stiklinė parūgštinto vandens,
100 g sviesto,
250 g margarino.
Įdarui:
200 g varškės,
100 g džiovintų kriaušių ar obuolių,
100 g razinų,
pusė stiklinės cukraus,
1 kiaušinio trynys pyragėliams aptepti.
GAMINIMAS:
Iš tešlai skirtų produktų paruošti sluoksniuotą tešlą. 2 val. ją laikome šaltai. Iškočioti 4 mm storio
tešlos lakštą. Supjaustyti jį kvadratais (10x10). Įdarui džiovintas kriaušes pavirti nedideliame kiekyje
vandens. Atšaldytas kriaušes ir razinas sumalti mėsmale, sumaišyti su pertrinta varške ir cukrumi. Po šaukštą šio įdaro dėti ant tešlos kvadratų ir pradedant nuo kampo suvynioti. Viršų patepti
kiaušinio tryniu ir kepti įkaitintoje orkaitėje.