1,5 l vištienos sultinio,
2 viščiukų krūtinėlės,
svogūnas,
raudona paprika,
8 vyšniniai pomidorai,
pluoštelis svogūnų laiškų,
150 g vermišėlių,
pusė indelio konservuotų kukurūzų,
šaukštelis sviesto,
2 šaukštai mangų padažo,
žiupsnelis kario miltelių,
pagal skonį druskos,
pipirų.
GAMINIMAS:
Paruoškite vištienos sultinį. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną. Papriką supjaustykite kubeliais, pomidorus - ketvirčiais. Puode ištirpinkite sviestą, suberkite ir trumpai apkepkite svogūnus, sudėkite paprikas ir pomidorus.
Vis pamaišant kepkite 2-3 min. Supilkite į puodą sultinį, pagardinkite kariu ir pipirais, jei reikia, pasūdykite. Užvirinkite sriubą, sumažinkite ugnį ir pavirkite maždaug 5 minutes. Viščiukų krūtinėles supjaustykite nedideliais kubeliais.
Sudėkite į puodą kartu su vermišeliais, pavirkite dar 8 min. Įmaišykite nuvarvintus kukurūzus, įdėkite porą šaukštų mango padažo. Patiekite su balta duona ir liesa grietine, apibarstykite kapotais svogūnų laiškais.