8 nedideli obuoliai,
4 šaukšteliai medaus,
100 g naminės varškės,
2 šaukštai grietinės.
GAMINIMAS:
Obuolius nuplaukite, išskobkite sėklas (tai greitai ir lengvai atliekama bulvių skustuku) ir surikiuokite kepimo popieriumi ištiestoje skardoje. Į kiekvieną obuolį įkrėskite po pusę šaukštelio medaus. Varškę sumaišykite su grietine, galima įberti truputį cukraus.
Varškės įdėkite į kiekvieno obuolio vidų ir ant viršaus. Įdarytus obuolius apibarstykite smulkintais migdolais. Išdėliokite skardoje ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę. Kepkite apie 20 minučių. Tai greitai paruošiamas ir gardus desertas. Jei nemėgstate varškės, obuolius galima įdaryti, tarkim, medumi su džiovintais vaisiais, riešutais.