1 didelio svogūno,
1 didelės morkos,
1 skardinės sardinių arba sardinėlių aliejuje,
kelių česnako skiltelių,
mėgiamo majonezo,
laiškinių česnakų,
graikinių riešutų papuošimui.
GAMINIMAS:
Žuvies gabaliukus išimkite iš skardinės, sudėkite į silkinę, sumaigykite šakute, išlyginkite. Plonais žiedeliais supjaustytus svogūnų apkepkite aliejuje, kol pasidarys skaidrūs. Į svogūnus sukrėskite stambiai tarkuotą morką, išmaišykite, patroškinkite, kol suminkštės.
Įspauskite kelias česnako skilteles ir išmaišykite. Šią masę uždėkite ant žuvies, viską išlyginkite, užtepkite šaukštą mėgiamo majonezo. Patiekalas bus dar skanesnis, jei per naktį pabus šaldytuve, uždengtas maistine plėvele.