Pikantiški krepšeliai receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Pikantiški krepšeliai


INGREDIENTAI:

4 trapios tešlos krepšeliai,
4 didesnis salotų lapeliai,
keli citrinos griežinėliai,
250 g šviežių kalmarų,
4 skiltelės česnakų,
pusė stiklinės baltojo sauso vyno,
pusė raudonos saldžiosios paprikos,
druskos,
pipirų,
kiniškų žuvies prieskonių,
4 šaukštai aitraus mangų padažo.


GAMINIMAS:

Kalmarus nuplaukite, nusausinkite, supjaustykite gabalėliais, įtrinkite kiniškais žuvies prieskoniais, užpilkite vynu ir pusvalandžiui palikite, kad pasimarinuotų. Česnakus nulupkite, susmulkinkite, pakepinkite aliejuje, tada sumeskite nuvarvintus kalmarų gabalėlius, apie 2-3 min. pakepinkite, išgriebkite ir nuvarvinkite.

Į trapios tešlos krepšelius krėskite po šaukštą mangų padažo, dėkite salotų lapelių, kalmarų gabalėlių ir juostelėmis pjaustytų paprikų. Užkandėlę puoškite citrinos griežinėliais ir žalumynais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668