kelių kiaušinių,
druskos,
pipirų,
čili pipiriuko,
1-2 žalios mėsos dešrelių,
aliejaus,
krapų,
fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Sūrį sutarkuokite. Kiaušinius įmuškite į dubenį, įberkite druskos,
pipirų, gerai išplakite šakute ar plakimo šluotele. Čili pipiriuką supjaustykite plonais žiedeliais. Iš dešrelių išspauskite mėsą, sutrupinkite ir suberkite į keptuvę su įkaitintu aliejumi. Apkepinkite, kol paruduos, tuomet sumažinkite ugnį.
Sudėkite čili pipiriuko žiedelius, supilkite kiaušinius. Kai omletas pradės kepti ir kietėti, bet viršus dar nebus iškepęs, užbarstykite tarkuotą sūrį. Omletą atsargiai perlenkite perpus. Baikite kepti, kai apačia gražiai parus. Dėkite omletą į lėkštę, pabarstykite smulkintais krapais.