Vaisinis krušonas receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vaisinis krušonas


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1 l vaisinės arbatos,
1 cinamono lazdelės,
1 obuolio,
500 ml apelsinų sulčių,
500 ml serbentų sulčių,
200 g cukraus,
300 ml mineralinio vandens,
1 kivio,
1 apelsino.

GAMINIMAS:

Karšta vaisine arbata užplikykite cinamono lazdelę ir ataušinkite. Vaisius nulupkite, supjaustykite gabaliukais ir suberkite į specialų krušono indą. Užpilkite arbata, apelsinų ir sebentų sultimis, pagal skonį pasaldykite ir prieš patiekdami papildykite mineraliniu vandeniu.

Įprastai krušonas patiekiamas stikliniame auštame dubenyje arba ąsotyje, o semiamas stikliniu samčiu. Vaisiai išgriebiami specialiais smaigeliais.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668