3 pirktų šviesių biskvito papločių,
didelės skardinės konservuotų persikų (arba abrikosų),
400 ml riebios grietinėlės,
2 šaukštų cukraus pudros,
vanilinio cukraus,
šokolado ir riešutų papuošimui.
GAMINIMAS:
Persikus supjaustykite plonomis riekelėmis. Grietinėlę išplakite su cukraus pudra ir vaniliniu cukrumi. Vieną biskvito paplotį apšlakstykite konservuotų vaisių skysčiu, išdėliokite pusę persikų, ant viršaus uždėkite 1/3 plaktos grietinėlės ir dėkite antrą paplotį.
Vėl apšlakstykite, dėkite sluoksnį persikų, ant viršaus - plaktą grietinėlę. Ant viršaus uždėkite trečią paplotį, ant jo uždėkite likusią grietinėlę. Grietinėle aptepkite ir torto šonus. Viršų apibarstykite tarkuotu šokoladu, papuoškite riešutais, persikų ar kitų vaisių skiltelėmis.