pakelio apvalių vaflių lakštų,
kietai virtų kiaušinių,
krabų lazdelių,
marinuotų agurkų,
fermentinio sūrio,
majonezo,
česnakų,
druskos,
pipirų,
citrinos sulčių,
žalumynų.
GAMINIMAS:
Sluoksniuokite tortą tokia tvarka:
1) Vaflio lakštą aptepkite majonezu ir uždėkite tarkuoto fermentinio sūrio, sumaišyto su smulkiai kapotu ar išspaustu česnaku.
2) Vaflio lakštą aptepkite majonezu ir dėkite tarkuotus marinuotus agurkus.
3) Vaflio lakštą aptepkite majonezu ir dėkite smulkintas krabų lazdeles apšlakstytas sultimis.
4) Vaflio lakštą aptepkite majonezu ir dėkite tarkuotus kiaušinius pagardintus druska ir pipirais. Ir t. t. Viršutinis sluoksnis turi būti vaflio lakštas, apteptas majonezu ir papuoštas.