Grybienė (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Grybienė (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

500 g šviežių grybų (baravykų, pievagrybių),
4 didelės bulvės,
1 morka,
4 šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 šaukštai sviesto,
1 didelis svogūnas,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Gilioje keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų ir sviestą. Svogūną susmulkinkite ir apkepkite, kol bus peršviečiamas. Sudėkite grybus, pasūdykite, pabarstykite pipirais. Kepkite 10-15 minučių, kol grybai įgis aukso atspalvį. Nuskuskite bulves ir morkas, stambiai supjaustykite, užpilkite verdančiu vandeniu ir virkite 5-7 minutes. Sudėkite grybus ir virkite dar 20 minučių ant mažos ugnies.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668