3 svogūnai,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai maltos saldžiosios p-aprikos,
aliejaus,
druskos,
250 g varškės kremo,
2 šaukšteliai krienų padažo,
pipirų,
šviežių ridikėlių,
15 g griežinėlių keptos jautienos.
GAMINIMAS:
Gaminant blynų tešlą pagal pagrindinį receptą, miltus išsukite su pienu, įmaišykite žiupsnelį druskos, atskirtus kiaušinių trynius. Tešlą pusvalandį palikite brinkti, paskui įmaišykite išplaktus baltymus. Svogūnus nulupkite, supjaustykite žiedais. Apvoliokite miltuose, išmaišytuose su saldžiąja paprika.
Keptuvėje įkaitinkite keturis šaukštus aliejaus ir kepkite svogūnus, kol gražiai apskrus. Sudėkite ant popierinio rankšluoščio, kad susigertų riebalai, pabarstykite druska. Varškės kremą išmaišykite su krienų padažu, žiupsneliu druskos ir pipirų. Ridikėlius supjaustykite. Keptuvėje įkaitintame aliejuje iškepkite nedidelius blynus. Kiekvieną aptepkite varškės mase, uždėkite ridikėlių, keptos jautienos, svogūnų.