100 g sojų paplotėlių,
1 l vandens,
2 šaukštų sojų padažo,
2 šaukštų Vorčesterio padažo,
30 g kapoto kumpio arba 100 g kiaulienos kumpio,
50 g pievagrybių,
poro,
2 šaukštų sviesto,
aliejaus,
druskos,
pipirų.
T e š l a i:
2 kiaušinių,
150 g miltų,
50 g krakmolo,
stiklinės pieno,
50 g tarkuoto fermentinio sūrio.
GAMINIMAS:
Sojų paplotėlius ir sojų kapotą kumpį užpilkite 1,5 l verdančio vandens, supilkite padažus ir virkite 20 minučių. Svieste pakepinkite smulkiai supjaustytą porą, pievagrybius ir kumpį. Įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol suminkštės.
Sojų paplotėlius įpjaukite ir įdarykite paruoštu įdaru. Susmeikite mediniais smeigtukais. Pavilgykite pagamintoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies.
Sojų paplotėlius ir sojų kapotą kumpį užpilkite 1,5 l verdančio vandens, supilkite padažus ir virkite 20 minučių. Svieste pakepinkite smulkiai supjaustytą porą, pievagrybius ir kumpį.
Įberkite druskos, pipirų ir troškinkite, kol suminkštės. Sojų paplotėlius įpjaukite ir įdarykite paruoštu įdaru. Susmeikite mediniais smeigtukais. Pavilgykite pagamintoje tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje ant silpnos ugnies.