Vištiena su žaliuoju kariu (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Vištiena su žaliuoju kariu (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

6 vištų krūtinėlės be odos,
5 ankštelės žalių aitriųjų paprikų,
1 imbiero šaknelė (nykščio dydžio),
1 žaliosios citrinos žievelė,
pusė žaliosios citrinos sulčių,
1 ryšelis svogūnų laiškų,
2-3 česnako skiltelės,
1 ryšelis kalendrų,
1 ryšelis bazilikų,
saujelė mėtų lapelių,
3-4 šaukštai augalinio aliejaus,
300 ml kokosų pieno,
kalendrų sėklų,
jūros druskos.


GAMINIMAS:

Grūstuvėje sugrūskite druską su kalendrų sėklomis. Trintuvu susmulkinkite svogūnų laiškus, žalias aitriąsias paprikas, imbierą (prieš tai nuskuskite), česnakus, kalendrų lapelius, bazilikus, mėtas, įpilkite žaliųjų citrinų sulčių, 2 šaukštus augalinio aliejaus, sudėkite druskos ir kalendrų sėklų mišinį.

Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, apvoliokite 4-5 šaukštuose gauto kario mišinio ir marinuokite 30-45 minutes (galima palikti nakčiai šaldytuve). Keptuvėje wok įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite vištienos gabalėlius 2-4 minutes. Sudėkite likusį karį, įpilkite kokosų pieno ir troškinkite 10-15 minučių. Patiekite su virtais ryžiais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668