6 vištų krūtinėlės be odos,
5 ankštelės žalių aitriųjų paprikų,
1 imbiero šaknelė (nykščio dydžio),
1 žaliosios citrinos žievelė,
pusė žaliosios citrinos sulčių,
1 ryšelis svogūnų laiškų,
2-3 česnako skiltelės,
1 ryšelis kalendrų,
1 ryšelis bazilikų,
saujelė mėtų lapelių,
3-4 šaukštai augalinio aliejaus,
300 ml kokosų pieno,
kalendrų sėklų,
jūros druskos.
GAMINIMAS:
Grūstuvėje sugrūskite druską su kalendrų sėklomis. Trintuvu susmulkinkite svogūnų laiškus, žalias aitriąsias paprikas, imbierą (prieš tai nuskuskite), česnakus, kalendrų lapelius, bazilikus, mėtas, įpilkite žaliųjų citrinų sulčių, 2 šaukštus augalinio aliejaus, sudėkite druskos ir kalendrų sėklų mišinį.
Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais, apvoliokite 4-5 šaukštuose gauto kario mišinio ir marinuokite 30-45 minutes (galima palikti nakčiai šaldytuve). Keptuvėje wok įkaitinkite augalinį aliejų ir kepkite vištienos gabalėlius 2-4 minutes. Sudėkite likusį karį, įpilkite kokosų pieno ir troškinkite 10-15 minučių. Patiekite su virtais ryžiais.