keletas kubelių jautienos sultinio,
1 vidutinio dydžio svogūnas,
3 česnako skiltelės,
3 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus,
2 skardinės konservuotų pomidorų be odelės,
200 ml grietinės (20 proc. riebumo),
druskos,
cukraus ir pipirų pagal skonį,
keletas šakelių šviežių bazilikų,
1 pakuotė mažų rutuliukų mocarelos sūrio.
GAMINIMAS:
Ištirpinkite jautienos sultinį litre vandens. Pakepinkite nuluptus, supjaustytus svogūnus ir česnakus aliejuje, sudėkite konservuotus pomidorus ir troškinkite 3 minutes. Supilkite sultinį, po to sutrinkite sriubą smulkintuvu ir virkite gautą masę 10 minučių.
Galiausiai sriubą pagardinkite grietine, cukrumi ir pipirais pagal skonį. Patiekite sriubą pabarstytą bazilikais ir pagardintą mocarelos sūriu.