Trešnių šerbetas (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Trešnių šerbetas (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1,5 kg trešnių,
350 g cukraus pudros,
200 ml rausvojo vyno.


GAMINIMAS:

Trešnes, išėmus kauliukus, susmulkinkite trintuvu (trinkite vos 2-3 sekundes). Įpilkite cukraus pudros ir vyno, gerai išmaišykite. Šerbetąsupilkite į plastikinį indą, uždenkite dangteliu. Šaldykite apie 8 valandas, kas valandą pamaišykite, kad mišinys liktų vienalytis. Arba užšaldykite šerbetą ledinėje.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668