2 nedidelės morkos,
1 nedidelė cukinija,
3 saldžiosios paprikos (įvairių spalvų),
500 g pievagrybių,
1 ankštelė šviežios raudonos aitriosios paprikos,
1 gumbelis imbiero (nykščio dydžio),
2 salierų stiebeliai,
2 česnako skiltelės,
2 arbatiniai šaukšteliai sezamų aliejaus,
2 šaukštai sojų padažo,
1 saujelė smulkintų mėtų,
1 saujelė smulkintų kalendrų lapelių,
200 g špinatų,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Saldžiąsias paprikas supjaustykite stambiomis juostelėmis, morkas ir cukiniją-įstrižomis riekelėmis, grybus-3 mm storio riekelėmis, salierą susmulkinkite. Įkaitinkite sezamų aliejų keptuvėje wok, sudėkite susmulkintus česnakus, imbierą, aitriąją papriką ir troškinkite 1 minutę.
Iš pradžių dėkite morkas, po 2 minučių-cukiniją, dar po 3 minučių-saldžiąsias paprikas, po 2 minučių-grybus, po minučių-salierus ir špinatus. Viską patroškinkite 2-3 minutes, pabarstykite kalendrų lapeliais ir mėtomis. Įpilkite sojų padažo.