Greitasis pyragas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Greitasis pyragas


INGREDIENTAI:

5 dideli obuoliai,
200 g sviesto,
4 šaukštai avižinių dribsnių,
po 1,5 stiklinės miltų,
1,5 stiklinės miltų,
pagal skonį cinamono,
vanilinio cukraus,
nutarkuotų citrinos žievelių,
saujelė razinų be kauliukų,
50 ml brendžio.


GAMINIMAS:

Obuolius nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite sėklalizdžius, supjaustykite nedideliais gabalėliais. Razinas nuplaukite verdančiu vandeniu ir pusvalandžiui pamerkite į brendį. Smulkintus obuolius sumaišykite su nutarkuotomis citrinos žievelėmis, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir brendyje mirkytomis gerai nuvarvintomis razinomis.

Miltus išmaišykite su avižiniais dribsniais ir cukrumi. Sviestą smulkiai sukapokite ir sumaišykite su miltais, cukrumi, avižiniais dribsniais. Į riebalais išteptą karščiui atsparų dubenį krėskite pusę tešlos, tada paskirstykite obuolius ir užberkite likusia tešla. Pyragą kepkite karštoje orkaitėje apie 40 min. Tiekite su vaniliniais ledais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668