pusė nedidelio virto viščiuko (be odos),
5 agurkai.
U ž p i l a s:
vienos žaliosios citrinos sultys,
pjaustytų mėtų sauja,
2 šaukštai sojų padažo,
1 šaukštas rudojo cukraus,
2-3 juodųjų pipirų žirneliai,
2 mažos džiovintos aitriųjų paprikų ankštelės,
1 šaukštas sezamų aliejaus,
jūros druskos.
GAMINIMAS:
Agurkus išilgai supjaustykite ilgais plonais šiaudeliais. Šiaudeliai turi būti ploni ir perregimi. Galima pjaustyti bulvių skustuku. Vištieną suplėšykite ilgais plonais pluoštais.
Sumaišykite su agurkais, įpilkite užpilo ir dar kartą sumaišykite. Iškart patiekite ant stalo. U ž p i l a s: grūstuvėje sugrūskite juoduosius pipirus, aitriąsias paprikas, cukrų ir druską. Pridėkite kitų produktų ir sumaišykite.