Morkų desertas receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Morkų desertas


INGREDIENTAI:

4-5 morkos,
2 dideli obuoliai,
šlakelis aliejaus,
druskos,
tarkuoto fermentinio sūrio,
4 kiaušiniai,
smulkintų riešutų (anakardžių, graikiškų) sauja,
raudonųjų kvepiančiųjų pipirų arba žiupsnelis imbiero.


GAMINIMAS:

Išspauskite iš 4-5 didelių ,orkų ir 2 didelių obuolių sultis. Jas išgerkite su šlakeliu aliejaus. Morkų ir obuolių tirščius sukrėskite į dubenį, įmuškite kiaušinius, įberkite smulkintų riešutų (anakardžių ar graikiškų ir kt.), pagardinkite raudonaisiais kvapiaisiais pipirais ar žiupsneliu imbiero, druska.

Išmaišykite ir palaikykite 20 minučių. Iš masės suformuokite ruruliukus su skylutėmis. Į jas įberkite tarkuoto fermentinio sūrio arba po gabalėlį jo įdėkite į rutuliuko vidų. Kepkite orkaitėje ant sviestinio popieriaus 180 laipsnių temperatūroje apie 30-40 minučių.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668