Veršiena su baltuoju vynu (Julija Vysockaja) receptas  
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su baltuoju vynu (Julija Vysockaja)


Recepto įvertinimas:5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai


INGREDIENTAI:

1800 g veršienos su kaulu,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 šaukštai sviesto,
2 salierų stiebeliai,
2 česnako skiltelės,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
300 ml sauso baltojo vyno,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.

GAMINIMAS:

Mėsą pavoliokite pertrintame miltų, druskos ir pipirų mišinyje. Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 2 šaukštus sviesto, apkepkite mėsą iš abiejų pusių, kad įgytų aukso atspalvį, išimkite mėsą iš keptuvės.

Salierus, svogūnus, česnakus nuvalykite, smulkiai sukapokite ir 10 minučių pakepinkite su likusiu sviestu. Sudėkite mėsą ant svogūnų, česnakų ir salierų, įpikite vyno. Troškinkite uždengus ne trumpiau nei 2 valandas.

1 balas 2 balai2 balai 3 balai3 balai3 balai 4 balai4 balai4 balai4 balai 5 balai5 balai5 balai5 balai5 balai

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668