1800 g veršienos su kaulu,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 šaukštai sviesto,
2 salierų stiebeliai,
2 česnako skiltelės,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
300 ml sauso baltojo vyno,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Mėsą pavoliokite pertrintame miltų, druskos ir pipirų mišinyje. Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 2 šaukštus sviesto, apkepkite mėsą iš abiejų pusių, kad įgytų aukso atspalvį, išimkite mėsą iš keptuvės.
Salierus, svogūnus, česnakus nuvalykite, smulkiai sukapokite ir 10 minučių pakepinkite su likusiu sviestu. Sudėkite mėsą ant svogūnų, česnakų ir salierų, įpikite vyno. Troškinkite uždengus ne trumpiau nei 2 valandas.