Veršiena su baltuoju vynu (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Veršiena su baltuoju vynu (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1800 g veršienos su kaulu,
2 šaukštai miltų,
2 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 šaukštai sviesto,
2 salierų stiebeliai,
2 česnako skiltelės,
2 vidutinio dydžio svogūnai,
300 ml sauso baltojo vyno,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Mėsą pavoliokite pertrintame miltų, druskos ir pipirų mišinyje. Įkaitinkite alyvuogių aliejų ir 2 šaukštus sviesto, apkepkite mėsą iš abiejų pusių, kad įgytų aukso atspalvį, išimkite mėsą iš keptuvės.

Salierus, svogūnus, česnakus nuvalykite, smulkiai sukapokite ir 10 minučių pakepinkite su likusiu sviestu. Sudėkite mėsą ant svogūnų, česnakų ir salierų, įpikite vyno. Troškinkite uždengus ne trumpiau nei 2 valandas.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668