1 didelis ryšelis petražolių,
1 didelis ryšelis mėtų,
1 didelis ryšelis bazilikų,
3 česnako skiltelės,
100 g kaparėlių,
1 šaukštas garstyčių,
4-6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
100 g ančiuvių,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.
GAMINIMAS:
Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite. Kotelius nupjaukite ir išmeskite. Lapelius stambiai sukapokite. Smulkiai supjaustykite česnakus ir ančiuvius. Viską sumaišykite, pridėkite kaparėlių ir sutrinkite trintuvu. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sumaišykite, įdėkite garstyčių, įpilkite acto. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.