Padažas Salsa Verde (Julija Vysockaja) receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Padažas Salsa Verde (Julija Vysockaja)


INGREDIENTAI:

1 didelis ryšelis petražolių,
1 didelis ryšelis mėtų,
1 didelis ryšelis bazilikų,
3 česnako skiltelės,
100 g kaparėlių,
1 šaukštas garstyčių,
4-6 šaukštai alyvuogių aliejaus,
100 g ančiuvių,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
jūros druskos,
šviežiai maltų juodųjų pipirų.


GAMINIMAS:

Žalumynus nuplaukite ir nusausinkite. Kotelius nupjaukite ir išmeskite. Lapelius stambiai sukapokite. Smulkiai supjaustykite česnakus ir ančiuvius. Viską sumaišykite, pridėkite kaparėlių ir sutrinkite trintuvu. Įpilkite alyvuogių aliejaus, sumaišykite, įdėkite garstyčių, įpilkite acto. Pasūdykite, pabarstykite pipirais.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668