Burokėlių tyrsriubė receptas
kulinariniai receptai

Receptai, patiekalai su nuotraukomis, valgių gaminimas, kulinarija. Gausybė skanių, bet neparuoštų vaišių. Malonu, kad apsilankėte!



Burokėlių tyrsriubė


INGREDIENTAI:

250 g burokėlių,
150 g mėlynojo kopūsto,
1 bulvės,
850 ml daržovių sultinio,
2 šaukštų pomidorų pastos,
25 g sviesto,
1 morkos,
1 svogūno,
1 šaukšto rudojo cukraus,
150 ml grietinės


GAMINIMAS:

Sultinyje išvirkite nuvalytas ir nuplautas daržoves: burokėlius, kopūstus ir bulves kartu su pomidorų pasta. Kai užvirs, virkite apie 40 min. Kitame puode ištirpinkite sviestą, sudėkite kubeliais pjaustytas morkas, smulkintą svogūną, suberkite cukrų ir troškinkite ant lengvos ugnies apie 5 min.

Gautą masę sudėkite į puodą su daržovėmis, likus virti 20 min. Tada nuimkite nuo ugnies, palaukite, kol šiek tiek atvės, ir sudėjus į virtuvinį kombainą sutrinkite iki vientisos masės. Gautą piurė supilkite į puodą, užkaitinkite ir paskaninkite grietine.

Lankytojams
Aplankykite skanus.lt dažniau, nes čia platus receptų pasirinkimas, kokybiškas turinys, įvairių šalių virtuvės ir aktualūs straipsniai.

Visi mėgstame ir džiaugiamės matydami iliustruotus receptus. Kokybiška fotografija neretai sukelia norą gaminti, drąsina ban- dyti ir neabejotinai padeda išsirinkti. Sie- kiant išbandyti visus, tūkstančiais skaičiuo- jamus skanus.lt receptus, būtina Jūsų pagalba. Svetainė būtų nepaprastai dėkinga už kiekvieną patiekalo nuotrauką.
Svetainės draugai
Sveikinimai
 Receptų: 11668